Rondreizen in Oezbekistan

Individuele Rondreizen in Oezbekistan

Oezbekistan in vijf dagen

Inclusief budget-aanbieding!
Indien u over weinig tijd beschikt en toch de belangrijkste bezienswaardigheden wilt bezoeken bieden wij u dit programma aan. Behalve de hoofdstad Tashkent komt u ook in de twee belangrijkste steden uit de periode van de Zijderoute bezoekt, namelijk Boechara en Samarkand.

LEES MEER

Familiereis Oezbekistan inclusief een Yurtkamp

Inclusief budget-aanbieding!
Behalve Khiva, Boechara en Samarkand bezoekt u op deze familiereis in Oezbekistan ook een Kazachs yurtkamp in de woestijn ter onderbreking van de stedenbezoeken. Extra opties zijn een kameeltocht, zwemmen in een groot meer en een verblijf in een homestay in het Nurata gebergte.

LEES MEER

termez-1

Tot aan Termez, Poort naar Afghanistan

Het Boeddhistische erfgoed van de stad Termez, nabij de grens met Afghanistan (maar veilig) is de toevoeging in dit programma, naast de bekende Zijderoute steden en de hoofdstad Tashkent. Een programma van 12 dagen.

LEES MEER

samarkand-002

Oezbekistan Compleet in 15 dagen

Tijdens deze 15-daagse individuele rondreis in Oezbekistan bezoekt u behalve de steden Tashkent, Khiva, Boechara, Samarkand en Termez ook het bergresort Chimgan en de Fergana vallei. Een reis vol afwisseling met de Zijderoute steden, handwerken, Boeddhistisch erfgoed en natuur.

LEES MEER

rishtan

Handenarbeid in de Fergana Vallei

Via de in 2016 geopende moderne treinverbinding van Tashkent naar de Fergana vallei is dit deel van het programma – naast de klassieke Zijderoute steden en Tashkent – een stuk toegankelijker geworden. Een programma van tien dagen.

LEES MEER

aral-sea-ships-3

Het Aralmeer en een unieke Kunstcollectie

In het provinciestadje Nukus bevindt zich de unieke Savitsky kunstcollectie, zomaar in ‘the middle of nowhere’. Behalve het museum en de Zijderoute steden bezoekt u ook nog een voormalig vissersplaatsje ooit gelegen aan het Aralmeer.

LEES MEER

Culinaire Rondreis Oezbekistan

In Centraal-Aziƫ is de Oezbeekse keuken beroemd en toonaangevend. Deze achtdaagse rondreis voert langs de bekende Zijderoute steden Khiva, Boechara en Samarkand. Daarnaast maakt u uitgebreid kennis met Oezbeekse cuisine middels gevarieerde maaltijden en ook een workshop in Boechara. Voor de fijnproevers!

LEES MEER