Reizen in Centraal-Azië

Combinatiereizen in Centraal-Azië

Merw, Turkmenistan

14 dagen – zeer afwisselend – enigszins avontuurlijk

Oezbekistan en Turkmenistan in 14 dagen

Een rondreis met start en finish in Tashkent. Onderweg doorkruist u woestijnen en bezoekt Zijderoute steden in Oezbekistan en archeologische vindplaatsen in Turkmenistan, plus de hoofdstad Ashgabat en een heuse brandende gaskrater. Geniet van de verschillen tussen de landen en de gastvrijheid van beiden op deze reis in Centraal-Azië.

LEES MEER

kaindy meer, Kazachstan

16 dagen – Oezbeekse cultuur & Kazachse natuur – enigszins avontuurlijk

Zijderoute Oezbekistan en Kazachse Nomaden

In 16 dagen bereist u de Zijderoute steden Boechara en Samarkand, steekt bij Tashkent de grens met Kazachstan over en bezoekt er natuurparken en het platteland waar ’s zomers nog de nomaden leven in hun yurts. In Kazachstan staan ook de oude hoofdstad Almaty en de duizend kilometer verder gelegen nieuwe hoofdstad Astana op het programma.

LEES MEER

Dorpsleven in Kirgizië

18 dagen – vier landen – avontuurlijk – voor ervaren reizigers

Hoogtepunten van Centraal-Azië

Vier landen in 18 dagen maken een intensieve reis in Centraal-Azië door Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan en Kirgizië. Op deze reis leert u de grote verschillen en overeenkomsten tussen vier buurlanden kennen. Archeologische schatten en megalomanie in Turkmenistan, oude Zijderoute steden in Oezbekistan, nomaden en steppe in Kazachstan, hooggebergte en yurts in Kirgizië.

LEES MEER

Baiterek Toren in Astana, Kazachstan

29 dagen – vijf landen – avontuurlijk – voor ervaren reizigers

In het Spoor van de Zijderoute

In 29 dagen bezoekt u Turkmenistan, Oezbekistan, Tadjikistan, Kirgizië en Kazachstan. Het tempo van deze reis in Centraal-Azië ligt lager dan bij het 18-daagse programma en meer plaatsen worden bezocht. U proeft de verschillen en overeenkomsten tussen de vijf landen. De nomadische cultuur van Kazachstan en Kirgizië, de bouwwerken van Oezbekistan, de Perzische cultuur en gastvrijheid van Tadjikistan, en het mysterie Turkmenistan.

LEES MEER

En Route in Kirgizië14 dagen – zeer afwisselend – enigszins avontuurlijk

Kirgizië en Oezbekistan, twee topbestemmingen in één reis

Een combinatiereis naar de twee meest populaire bestemmingen in Centraal-Azië, Kirgizië en Oezbekistan. Hooggebergte, bergmeren en zomernomaden gecombineerd met oude Zijderoute steden, geschiedenis en handwerken. Een reisprogramma dat idealiter aan de randen van de zomer wordt genoten.

LEES MEER